Tiffanyprojektin osallistujat_netti
”Itojeni ilo on katsella ohikulkevia autoja”.  Tutustuin ms-taudin vuoksi täysin muiden hoidettavaksi ja liiku-teltavaksi päätyneeseen naiseen. Näkymää kohentamaan päätettiin rakentaa lintu tiffanytekniikalla; vuodepotilaasta tulikin taiteellinen johtaja ja avustajaksi saatiin  ystävätär. Projektin aikana vaihdettiin monta kertaa kuulumisia, muistoja ja pieniä herkkuja sekä koettiin haasteitakin.
Tiffanytyöstä, kuten elämästä yleensä, tulee joskus pelkkiä satuttavia sirpaleita ja rumuutta, kun taitoa puuttuu. Myötäeläminen, huumori ja kannustus sekä  apu ammattilaiselta toivat sinnikkään työryhmän maaliin. Muistoksi yhteisestä ajasta syntyi punatulkku, ystävätär sai omenan ja päätekijä kokemusta. Talitintti-harjoituslintu istuu oksallaan yli kahdeksankymppisen kummitädin ikkunalla.

  • Paimensoittimet

  • Ääninäytteitä

  • CD:t
  • LAULUJA POLULTA (2CD) JA LABYRINTTI LEPOON (CD)

    Pääasiassa säestyksettömissä laulelmissani on herkkää voimaa, jota ammennan elämästäni, luonnosta ja ihmissuhteista. Olen säveltänyt, laulanut ja soittanut kaiken itse; taustalla kuuluu toisinaan lehmätorven ammuntaa ja hevostorven hirnahtelua sekä viisikielisen kanteleen viattomuutta. Labyrintti lepoon -äänitteellä on karjalaisesta äänellä itkemisen perinteestä ammentavia itku- ja ylistyslaulujani mm. metsälle, vedelle, mullalle ja parisuhteessa eläville naisille.

    Äänitykset ja editoinnit: Juha Kaarsalo, masterointi: Olli Kaarnisto. Äänitteitä on saatavilla: